Menu Sluiten

Oplossingen Duurzaam Meubilair

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Advies Duurzaam Meubilair – Bedrijven Duurzaam Meubilair – Bureau´s – Duurzaam Meubilair – Ergonomische Bureaustoel – 

Wenst u meer info over oplossingen duurzaam meubilair kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Oplossingen Duurzaam Meubilair

Kantoormeubilair | Kantoren | Kantoorinrichting | Meubilair | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oplossingen duurzaam meubilair

onze merken nl en fr login registreer shop menu home toepassingen producten wand en plafondpanelen pyramide stereo wand amp plafond raw petpanel sonex polar whisper fr surfaces wall wannabetree wall plano skin sonex sandwich dart snowsound flap maxiflap snowsound mitesco soundwave phonestop isoleco hyginische akoestische systemen dpanel sport ambient acoustic panel sonex squareline planos polar plano polar planos plano dpanel sound dpanel basic abso plafondtegel baffels amp plafondeilanden surfaces selecta snowsound flap ceiling dcube snowsound mitesco ceiling luce polar absorber linear luce corpus snowsound baffle stereo absorber plano polar strato oplossingen duurzaam meubilair leverancier float polar dpanel sound plafondeiland dpanel basic plafondeiland baffel absorber rondo balance polar balance absorber linear absorber plano absorber linear polar ab.

infopami.be inspiratieboek downloaden pami webshop home oplossingen safehome safework meetworkvisit conceptontwikkeling totaalinrichting ergonomie akoestiek opbergen kabelmanagement verlichting accessoires interieurarchitectuur audiovisueel maatwerk kantoormeubilair ruimtes werkplek concentratiewerkplek lounge vergaderen ontvangst cafetaria koffiecorner directie outdoor thuiswerkplek producten partnerproducten outlet referenties duurzaam mvo circulaire economie voetafdruk blog jobs vacatures productie operations manager sales assistant touramptaxis meer over pami thuiswerken opdrachtgever architect verdeler contact navigatie nl fr home meer over pami over pami titel pami ontwerpt kantoorconcepten en realiseert inspirerende werkomgevingen meer over oplossingen duurzaam meubilair Dat doen we al meer dan jaar. Door functionele en innovat.

Gegevens over Oplossingen duurzaam meubilair

google tag manager bleijko assortiment bestrating riolering straatmeubilair tuin projecten oplossingen machinaal leggen rotondeconcept waterweg concept waterdoorlatend busperron antionkruid concept reflecterende bestrating transport documentatie benor certificaten prestatieverklaringen dop privacyverklaring algemene voorwaarden nieuws over ons contact nl fr rotondeconcept het rotondeconcept is overal toepasbaar en draagt bij aan de verkeersveiligheid.innovatieve producten zoals rotondeblokken met reflecterende steenslag het hydroblock de rotondeband met antislopprofiel en de grasbetontegel maken het mogelijk om naast de standaard mogelijkheden te kiezen voor een innovatieve verkeersveilige en duurzame oplos.