Menu Sluiten

Aanbod Duurzaam Meubilair

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Advies Duurzaam Meubilair – Bedrijven Duurzaam Meubilair – Bureau´s – Duurzaam Meubilair – Ergonomische Bureaustoel – 

Wenst u meer info over aanbod duurzaam meubilair kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Aanbod Duurzaam Meubilair

Kantoren | Kantooroplossing | Meubilair | Kantoorinrichting | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod duurzaam meubilair

overslaan en naar de inhoud gaan hoofdnavigatie assortiment merken realisaties over ons onze klantenservice contact menu bekijk ons assortiment tuinstoelen tuintafels loungesets parasols tuinbanken schommels volledig assortiment kruimelpad home onze merken borek bestanden catalogus borek bekijk alle artikelen van borek borek is een nederlands familiebedrijf dat opgericht werd in . Het merk borek is een samenvoeging van de familienaam bogaers en rekreatie. Aanvankelijk richten ze zich enkel tot het importeren van parasols waardoor ze een groot aanbod in parasols kregen gaande van kleine balkonparasols tot grote overkappingen aanbod duurzaam meubilair met korting Onder leiding van zoon frank werd een uitgebreid assortiment kwaliteitstuinmeubiliar ontwikkeld dat internationaal wordt verdeeld. Bekende nederlandse designers ontwerpen buitenmeubelen voor borek. Tuinmeubelen borek vooral in geweven buitenmeubelen met een natuurlijke look heeft borek een uitgebreid aanbod hiervoor worden materialen gebruikt zoals ko.

sluiten merken inspiraties interieur inge bogaert realisaties ons aanbod over ons contact menu home ons aanbod garnieren en stofferen garnieren en stofferen vaak is het moeilijk om een gewenst beeld die je voor ogen hebt van jouw interieur daadwerkelijk in praktijk om te zetten. Wij als interieurspecialist streven naar het omzetten van jouw dat ideaalbeeld. We willen je deskundig technisch advies meegeven bijspringen waar gebrek aan kennis van de markt en mogelijkheden centraal staat en materiaalkeuzes nauwkeurig toelichten. Onze klanten kunnen altijd een beroep doen op ons inzicht en vakkennis wat garnieren betreft. De van oma gerfde bank die fauteuil of stoelen zijn tijdloos mooi maar is de bekleding tot op de draad versleten wij kunnen die meubelstukken vakkundig en met respect voor het karakter van deze stukken aanpakken bekijk ons aanbod van aanbod duurzaam meubilair We kunnen ze grondig herstofferen en restaureren om hun functie terug te geven en opnieuw te kunnen schitteren .

Kennisbank over Aanbod duurzaam meubilair

infoprocosprojectmeubel.be home over ons aanbod onthaal amp softseating bureaustoelen zitmeubilair kantoormeubilair directiemeubilair vergadermeubilair opbergen akoestiek accessoires buitenmeubilair totaalprojecten schoolmeubilair kleutermeubilair bko school kleuter schoolmeubilair kleutermeubilair bko merken realisaties blog contact vergadermeubilair aanbod vergadermeubilair duurzaam en ergonomisch vergadermeubilair voor alle vormen van vergaderen. Vergaderruimtes nemen nieuwe vormen aan in deze ruimte moet creativiteit en spontaniteit gestimuleerd worden. Wij richten jullie ruimte in met stijl en dit door design meubelen die duurzaam en ergonomisch zijn en dit voor ieders budget.xawij bieden u het unieke concept. De juiste tafel voor je vergaderruimte wil je uw ruimte flexibel inrichten kies dan voor stapelbare tafels inklapbare tafels ploo.