Menu Sluiten

Duurzaam Meubilair Vergelijken

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Duurzaam Meubilair – Bedrijven Duurzaam Meubilair – Overzicht Duurzaam Meubilair – Advies Duurzaam Meubilair – Expert Duurzaam Meubilair – 

Wenst u meer info over duurzaam meubilair vergelijken kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Duurzaam Meubilair Vergelijken

Duurzaamheid | Kantoormeubilair | Kantoorinrichting | Kantooroplossing | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Duurzaam meubilair vergelijken

gratis offertes vergelijken start nu home gratis offerte vakkundige schrijnwerker voor al je klussen ervaren schrijnwerker gezocht scherpe prijzen start de gratis offerteaanvraag schrijnwerker brussel ben jij al op de hoogte van wat een schrijnwerker uit brussel allemaal voor je interieur kan betekenen een timmerman doet veel meer dan alleen het produceren van maatkasten en meubilair op maat. Ook voor het plaatsen van gevelbekleding het realiseren van een bijgebouw en zelfs het helpen met de winkelinrichting komt de hulp van een schrijnwerkerij zeker van pas op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende werkzaamheden van een timmerman. Ook krijg je een indicatie van de kosten. Wil je zoveel mogelijk besparen vergelijk dan vrijblijvend offertes van verschillende specialisten uit brussel schrijnwerker nodig schakel een ervaren schrijnwerker in. Vraag gratis offertes aan duurzaam meubilair vergelijken zijn zeer populair Vergelijk offertes vergelijk diverse offertes van specialisten uit .

welkom gast registreren home contact voorwaarden faq nl fr aanmelden wachtwoord vergeten home kleine elektro verzorging netheid kleine elektro keuken grote elektro vrijstaand grote elektro inbouwtoestellen beeld geluid multimedia stofzuigers scheerapparaten epileerapparten haarverzorging beauty health tandverzorging strijkijzers radiatoren onderdeken ontkoelers ventilatoren vochger wekker klokken speciaal promotie liquidatie beperkte voorraad solden nieuw interessante informatie contact voorwaarden faq sitemap onze merken showroom eco cheques cashback nav levering home raquo kleine elektro verzorging netheid raquo stofzuigers raquo bosch bbhzoo bosch bbhzoo steelstofzuiger klopperstofzuiger stuks nieuw product informatie steelstofzuiger flexxo animal in zonder snoer zak litiumion v min bosch voor het eenvoudig verwijderen van huisdier haar. Stofzuigt tot sneller dankzij De toekomst over duurzaam meubilair vergelijken de gentegreerde acce.

Feiten over Duurzaam meubilair vergelijken

contact infoverwol.nl facebook linkedin twitter instagram home producten systeemwanden deuren klimaatplafonds plafonds en systeemplafonds interieurbouw absorlux akoestiek accessoires projecten het ideale kantoor akoestiek licht luchtkwaliteit thermisch comfort duurzaamheid brochures verwol profiel verwol onze mensen certificeringen amp voorwaarden missie verwol vacatures geschiedenis verwol eigen fabriek nieuws contact systeemwanden deuren klimaatplafonds plafonds en systeemplafonds interieurbouw absorlux akoestiek dit is verwol systeemwanden plafonds klimaatplafonds en maatwerk meubilair duurzame realisatie van het ideale kantoor eigen productie en montage wij maken het verwol in seconden werken bij verwol van de hoofdkantoren van microsoft en danone tot de afbouw van de noord zuidlijn wij maken het jij ook bekijk onze vacatur.