Menu Sluiten

Blog Over Duurzaam Meubilair

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Advies Duurzaam Meubilair – Bedrijven Duurzaam Meubilair – Bureau´s – Duurzaam Meubilair – Ergonomische Bureaustoel – 

Wenst u meer info over blog over duurzaam meubilair kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Blog Over Duurzaam Meubilair

Meubilair | Kantoorinrichting | Duurzaamheid | Kantooroplossing | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Blog over duurzaam meubilair

home realisaties over ons aanpak team beleidsverklaring bouwinfo waarom systeembouw duurzaam bouwen jobs contact infosymobo.be kies je bouwsysteem blog nl fr staalbouw modulebouw tweedehands modules home realisaties over ons aanpak team beleidsverklaring bouwinfo waarom systeembouw duurzaam bouwen jobs contact staalbouw modulebouw tweedehands modules blog nl fr symobo realisaties cargill haven in gent cargill haven gent modulebouw oppervlakte m bouwtijd weken symobo bouwde voor cargill een hoogwaardig modulair kantoorgebouw. Een grote vergaderzaal van m gecombineerd met een landscape kantoorruimte van m blog over duurzaam meubilair offerte aanvragen Cargill stond erop dat de afwerkingsgraad overeenstemt met die van een traditioneel gebouw. De tegelvloer x cm en het verlaagd plafond zorgen voor een aangename werkomgeving. Een aangenaam binnenklimaat wordt gegarandeerd door een performant energiebesparend hvacsysteem. Om het gebouw in de omgeving te integreren werd een extra gevelb.

toggle navigation home totaalprojecten en maatmeubilair contact jobs over stolm blog bericht gepubliceerd op gepubliceerd in interieur ideen in dit artikel gaan we dieper in op corian als plaatmateriaal en stellen we enkele cruciale vragen die je zullen helpen een zo weloverwogen mogelijke beslissing te nemen over het materiaal dat je gebruikt. Terug naar het overzicht home blog de voor en nadelen van corian op een rijtje. Wat is de samenstelling van corianreg het materiaal dat bekend staat als corianreg is behoorlijk duurzaam. Het is een homogeen plaatmateriaal dat stevig is en geen porieumln bevat De verkoopsom van blog over duurzaam meubilair Het bestaat voor ongeveer een derde uit acryl en voor twee derde uit natuurlijke mineralen. Door zijn uitzonderlijk hoge hardheid biedt het een optimale weerstand tegen krassen en stoten die beide steevast veroorzaakt worden door normaal gebruik. Door de duurzame aard van het materiaal kunnen zelfs de jongste leden.

Feiten over Blog over duurzaam meubilair

skip to main content keuken totaalprojecten interieur leefruimte dressing badkamer slaapkamer wasplaats kantoor thuiskantoor bedrijfskantoor inspiratie contact vacatures realisaties afspraak maken categorie interieur kantoor keuken totaalprojecten stijl hedendaags klassiek grootte gemiddeld groot realisaties gevonden waar wil je langskomen weeldezoerselofficermeufaluxdichtstbijzijnde frakodealer welk type project wil je bespreken totaalprojectkeukenkantoorbadkamerslaapkamerdressingleefruimte hoe kom je bij frako terecht social mediaradioprintvia vrienden of familiestraatreclameandere andere wanneer wil je gecontacteerd worden we hebben nog wat gegevens nodig naam email tel. Adres gemeente weelde welvaartsstraat weelde vandaag zoersel rodendijk zoersel vandaag officer welvaartstraat weeld.