Menu Sluiten

Duurzaam Meubilair Brabant

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Duurzaam Meubilair – Bedrijven Duurzaam Meubilair – Overzicht Duurzaam Meubilair – Advies Duurzaam Meubilair – Expert Duurzaam Meubilair – 

Wenst u meer info over duurzaam meubilair brabant kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Duurzaam Meubilair Brabant

Kantoormeubilair | Duurzaamheid | Kantooroplossing | Meubilair | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Duurzaam meubilair brabant

geba schrijnwerkerij primary menu skip to content schrijnwerkerij zonwering rolluiken gevelbekleding verandas tuinhuizen tuinhuizen overmere tuinhuizen rumst houten poorten schrijnwerkerij schrijnwerker schrijnwerker aalst schrijnwerker antwerpen schrijnwerker beveren schrijnwerker berlare schrijnwerker bornem schrijnwerker bredene schrijnwerker buggenhout schrijnwerker dendermonde schrijnwerker duffel schrijnwerker gent schrijnwerker hamme schrijnwerker hasselt schrijnwerker kapelleopdenbos schrijnwerker kasten op maat schrijnwerker kruibeke schrijnwerker lebbeke schrijnwerker lede schrijnwerker limburg schrijnwerker lochristi schrijnwerker lokeren schrijnwerker londerzeel schrijnwerker mechelen schrijnwerker mol schrijnwerker puurs schrijnwerker rumst schrijnwerker sintkatelijnewaver schrijnwerker sint niklaas schrijnwerker sinttruiden schrijnwerker temse schrijnwerker ternat schrijnwerker vlaamsbrabant schrijnwerker waasmunster schrijnwerker willebroek schrijnwerker wondelgem schrijnwerker zele ramen deuren ramen op m.

home bureau projecten exclusieve bouw awards contact home bureau projecten exclusieve bouw awards contact home bureau projecten exclusieve bouw awards contact vvr architecten welkom bij vvr architecten. Wij stellen duurzaamheid kwaliteit en ervaring centraal in onze projecten duurzaam meubilair brabant : vind meer info hier Ontdek hieronder ons kantoor.lees meer unieke verbouwingen vvr architecten heeft ervaring in unieke en exclusieve renovatieprojecten. We verbouwen karaktervolle woningen tot eigentijdse woningen die toch hun eigenheid behouden.lees meer overheid we werken regelmatig voor de overheid we streven er naar om steeds unieke en hedendaagse ontwerpen af te leveren die maximaal inspelen op de noden van de doelgroep.lees meer ons bureau welkom op de site van vergouwen amp van rijen architecten. Wij zijn een architectenbureau dat er naar streeft om esthetiek aanfunctionaliteit te koppelen. U kan dit onderaan zelf beoordelen dooronze referenties te bekijken Informeer je over duurzaam meubilair brabant Heeft u vragen of eventueel interesse in een samenwerking aarzel dan niet .

Wetenswaardigheden over Duurzaam meubilair brabant

contact infoverwol.nl facebook linkedin twitter instagram home producten systeemwanden deuren klimaatplafonds plafonds en systeemplafonds interieurbouw absorlux akoestiek accessoires projecten het ideale kantoor akoestiek licht luchtkwaliteit thermisch comfort duurzaamheid brochures verwol profiel verwol onze mensen certificeringen amp voorwaarden missie verwol vacatures geschiedenis verwol eigen fabriek nieuws contact systeemwanden deuren klimaatplafonds plafonds en systeemplafonds interieurbouw absorlux akoestiek dit is verwol systeemwanden plafonds klimaatplafonds en maatwerk meubilair duurzame realisatie van het ideale kantoor eigen productie en montage wij maken het verwol in seconden werken bij verwol van de hoofdkantoren van microsoft en danone tot de afbouw van de noord zuidlijn wij maken het jij ook bekijk onze vacatures rechtbank amsterdam nach projecten op de plaats van het oude complex aan.