Menu Sluiten

Maatwerk Duurzaam Meubilair

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Advies Duurzaam Meubilair – Bedrijven Duurzaam Meubilair – Bureau´s – Duurzaam Meubilair – Ergonomische Bureaustoel – 

Wenst u meer info over maatwerk duurzaam meubilair kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Maatwerk Duurzaam Meubilair

Kantoormeubilair | Kantoorinrichting | Meubilair | Kantoren | Kantooroplossing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Maatwerk duurzaam meubilair

home diensten binnenschrijnwerk buitenschrijnwerk vast meubilair realisaties jobs over pers contact van den rijse home diensten binnenschrijnwerk buitenschrijnwerk vast meubilair realisaties jobs over pers contact sterke vakexpertise in duurzaam en kwalitatief maatwerk ontdek onze realisaties sterke vakexpertise in duurzaam en kwalitatief maatwerk ontdek onze realisaties buitenschrijnwerk schrijnwerkerij het is ons vak. Het buitenschrijnwerk in hout ondersteunen wij met behulp van modern gestuurde cncmachines. Naar buitenschrijnwerk binnenschrijnwerk ook voor binnenschrijnwerk gaan wij prat op eenprofessionele uitvoering. Wij bieden een totaalafwerking inclusief schilder en verniswerken maatwerk duurzaam meubilair gratis levering Naar binnenschrijnwerk vast meubilair maatwerk naar vorm materiaal kleur afwerking naar vast meubilair onze gekwalificeerde medewerkers beschikken over een jarenlange ervaring in de sector. Alle neuzen in dezelfde richting is de leuze die leidt tot een sterke samenwerking. Daardoor worden onze projecten klein of groot van .

nl nl fr en inspiratieboek webshop home oplossingen conceptontwikkeling totaalinrichting ergonomie akoestiek opbergen kabelmanagement verlichting accessoires interieurarchitectuur audiovisueel meetworkvisit maatwerk kantoormeubilair ruimtes werkplek concentratiewerkplek lounge vergaderen ontvangst cafetaria koffiecorner directie outdoor thuiswerkplek producten het juiste product voor elke werkplek op basis vajouw wensen en noden selecteren onze interieurontwerpers de meest geschikte producten voor jouw kantoorproject op maat. Pami producten partnerproducten outlet pami producten partnerproducten outlet referenties blog over ons duurzaam mvo circulaire economie voetafdruk jobs contact home pami producten pami producten ik ben op zoek naar alle producten bureaus amp tafels opbergen maatwerk zitbanken accessoires voor alle ruimtes werkplek concentratiewerkplek lounge vergaderen ontvangst cafetaria koffiecorner directie thuiswerkplek u.form u.form workspace one s.

Meer info over Maatwerk duurzaam meubilair

overslaan en naar de inhoud gaan hoofdnavigatie home totaalafwerking producten systeemwanden jb pure gamma glaswanden jb pure jb pure jb pure wood jb gamma glaswanden jb jb xl jb steel line jb wood jb gamma jb jb quiet jb frame jb flush jb accessoires jb wood claustra jb qbe jb fireglass glaswanden jb absorb wall jb materialen Het scala van maatwerk duurzaam meubilair plafonds jb cool deuren jb door jb window jb materialen meubilair jb desk jb store jb lockers sit amp feel brands jb absorb jb blinds jb protect jb materialen cradle to cradle certified circulair gamma overige producten jb custom jb convec projecten hub brussels cargill house of chocolate classified cycling chocolate factory square group notariaat van steenkiste vti brugge multinationaal advocatenkantoor sac beringen securex hq conseil ue jl beddeleem hq amp office showroom arendt vintage konrad adenaeur europees parlement idewe deloitte iris tower meer.