Menu Sluiten

Offerte Duurzaam Meubilair

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Advies Duurzaam Meubilair – Bedrijven Duurzaam Meubilair – Bureau´s – Duurzaam Meubilair – Ergonomische Bureaustoel – 

Wenst u meer info over offerte duurzaam meubilair kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Offerte Duurzaam Meubilair

Kantoorinrichting | Kantoren | Kantoormeubilair | Duurzaamheid | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Offerte duurzaam meubilair

infobuildme.be over build m.e. Houtskeletbouw dakwerken projecten offerte aanvragen vacatures contact menu over build m.e. Houtskeletbouw dakwerken projecten offerte aanvragen vacatures contact duurzaam bouwen duurzaam bouwen verstandig bouwen alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten en daarom kiezen wij bewust voor natuurlijk bouwmateriaal uit hout. Hout is een milieuvriendelijk product dat langer mee gaat en energiebesparend werkt. Duurzaam bouwen hout is een duurzame en hernieuwbare grondstof. Bovendien kan het resthout van een houtskeletwoning hergebruikt en gerecycleerd worden voor nieuwe bouwconcepten kunst meubilair of verwarming offerte duurzaam meubilair vlug rendement Een houtskeletwoning heeft een sterk vochtregulerend vermogen wat zorgt voor een gezond binnenklimaat. Ecologisch bouwen bouwen met hout vermindert de couitstoot. Waarom wij werken met hout uit duurzaam beheerde bossen waar volwassen bomen worden vervangen door nieuwe aanplantingen die op hun be.

skip to main content keuken totaalprojecten interieur leefruimte dressing badkamer slaapkamer wasplaats kantoor thuiskantoor bedrijfskantoor inspiratie contact vacatures realisaties afspraak maken categorie interieur kantoor keuken totaalprojecten stijl hedendaags klassiek grootte gemiddeld groot realisaties gevonden waar wil je langskomen weeldezoerselofficerufaluxdichtstbijzijnde frakodealer welk type project wil je bespreken totaalprojectkeukenkantoorbadkamerslaapkamerdressingleefruimte hoe kom je bij frako terecht social mediaradioprintvia vrienden of familiestraatreclameandere andere wanneer wil je gecontacteerd worden we hebben nog wat gegevens nodig naam email tel. Adres gemeente weelde welvaartsstraat weelde vandaag zoersel rodendijk zoersel vandaag officer welvaartstraat weelde vandaag meufalux poelstraat merelbeke vandaag menu sluiten terug naar.

Kennis over Offerte duurzaam meubilair

home over ons wat doen wij architectonisch beton op maat straatmeubilair modulair straatmeubilair boom en plantenbakken brievenbussen in beton begraafplaatsen interieurbeton realisaties inspiratiezone kleuren en afwerking onze werkwijze project in de kijker werken bij offerte aanvragen contact infoclaessierbeton.be infoclaessierbeton.be offerte aanvragen wat doen wij architectonisch beton op maat straatmeubilair modulair straatmeubilair boom en wenst u meer informatie over offerte duurzaam meubilair plantenbakken brievenbussen in beton begraafplaatsen interieurbeton over ons realisaties werken bij home over ons wat doen wij architectonisch beton op maat straatmeubilair modulair straatmeubilair boom en plantenbakken brievenbussen in beton begraafplaatsen interieurbeton realisaties inspiratiezone kleuren en afwerking onze werkwijze project in de kijker werken bij offert.