Menu Sluiten

Expert Duurzaam Meubilair

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Advies Duurzaam Meubilair – Bedrijven Duurzaam Meubilair – Bureau´s – Duurzaam Meubilair – Ergonomische Bureaustoel – 

Wenst u meer info over expert duurzaam meubilair kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Expert Duurzaam Meubilair

Kantoren | Kantoorinrichting | Meubilair | Duurzaamheid | Kantoormeubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert duurzaam meubilair

home bedrijf ontwerp gietwerk nabewerking vacatures contact select page bedrijf u bent op zoek naar een gegoten oplossing voor uw ontwerp breecast products staat klaar voor u. Sinds de oprichting in produceren we jaarlijks in onze gieterij meer dan . Aluminium gietstukken van superieure kwaliteit expert duurzaam meubilair maatwerk Expert in zand en coquilletechnieken voor zowel serieproductie gietwerk als prototyping. Wij leveren aan gerenommeerde fabrikanten uit diverse sectoren o.a. Onderdelen voor meubilair transport textielmachines en medische apparatuur. Stuk voor stuk onderdelen waarvoor het gebruik van een sterk en licht materiaal de ultieme uitkomst biedt. Bij aluminium wordt die gunstige combinatie nog versterkt door zijn gunstige prijs. stiptheid en productkwaliteit degelijke engineering en betrouwbare service vormen de solide basis voor onze jare.

toonzaal diest rummen gijsens realisaties totaalbeleving assortiment merken inspiratie over ons vacatures contact outdoor dat is buitengewoon genieten door de aanhoudende drukte wijzigen onze uren regelmatig. Bekijk ze hier. door marktomstandigheden is onze voorraad pellets op. U kan wel een bestelling aanvragen via onze wachtlijst. Win een cadeaubon met onze tevredenheidsenqute tevreden klant deel je ervaring op google review interesse in expert duurzaam meubilair download onze brochures wie een staycation heeft gehouden weet het nu wel zeker kunnen genieten in je eigen buitenruimte is onbetaalbaar terras tuin of poolhouse onze outdoor oplossingen zorgen de juiste unieke sfeer en ambiance. Hier draait alles om lekker eten en goed gezelschap van barbecue tot vuurschaal kachel of buitenhaard alles om de buitenbel.

Kennis over Expert duurzaam meubilair

menu home projecten bureau team duurzaam ondernemen nieuws vacatures senior landschapsontwerper senior landschapsarchitect . Ingenieur junior landschapsarchitect . Ingenieur senior stedenbouwkundig ontwerper . Ruimtelijk planner geograaf . Ruimtelijk planner architecte paysagiste expriment e expert e en excution expriment e collaborateur de projets en phase d excution urbaniste expriment e contact bereikbaarheid over de rand omgeving nl en home wie zijn wij wie zijn wij omgeving zoekt in elk stedenbouwkundig of landschappelijk project naast de ruimtelijke ook de maatschappelijke meerwaarde en laat dit engagement doorsijpelen in zowel onderzoek ontwerp als uitvoering. De menselijke schaal van de proje.