Menu Sluiten

Verdelers Duurzaam Meubilair

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Advies Duurzaam Meubilair – Bedrijven Duurzaam Meubilair – Bureau´s – Duurzaam Meubilair – Ergonomische Bureaustoel – 

Wenst u meer info over verdelers duurzaam meubilair kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Verdelers Duurzaam Meubilair

Kantoormeubilair | Duurzaamheid | Kantoren | Kantoorinrichting | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verdelers duurzaam meubilair

overslaan en naar de inhoud gaan perfecta verkoopt uitsluitend via een uitgebreid netwerk van verkooppunten in europa. Home over perfecta nieuwigheden perfecta in beeld duurzaamheid nuttige info voor verdelers contact nl en fr de inloggen zoeken verkooppunten inspiratie zitten stoel barkruk office stoel indoor outdoor stoel tafelen tafel hoge tafel office tafel slapen bed nachttafel accessoires home over perfecta print this page over perfecta perfecta your perfect choice in furniture als belgisch fabrikant en verdeler van meubelen is perfecta steeds uw beste keuze voor stoelen barkrukken tafels en bedden. Dankzij onze duizenden combinatiemogelijkheden stelt u zelf een ensemble samen op maat van uw living eetkamer bureau slaapkamer of voor op uw terras thuis. Wenst u een kantooromgeving een vergaderzaal of schoolomgeving in te richten ook dat kan meer weten over ons bedrijf bekijk hier onze bedrijfvideo duurzaam we streven ernaar op een zo duurzame manier mogelijk onze producten te vervaardigen. Meer wet.

nl fr toggle navigation aanbod merken over ons contact maak een afspraak over ons bijzondere kijk op tuinmeubelen ghequiere outdoor concepts is meer dan een speciaalzaak in outdoor meubelen. Al meer dan jaar zijn xavier ghequiere en els capiau de drijvende kracht hierachter. Zij verzamelen het summum van de belgische en italiaanse outdoor collecties verdelers duurzaam meubilair gespecialiseerde bedrijven Duurzaam tijdloos en onderhoudsvriendelijk maar vaak ook verrassend en gedurfd. Xavier en els houden eraan om tijdens hun jaarlijkse meubelbeurzen in milaan parijs en keulen nieuwe meubeltrends te spotten. Die tonen ze met veel enthousiasme in hun ruime showroom in aalbeke kortijk waar ze u op een gastvrije manier ontvangen. Al naargelang uw stijl of idee denken zij graag met u mee om tot het beste resultaat te komen. Dat kan gaan van de aankoop van een buitentafel met stoelen een lounge maar evengoed werken zij desgewenst uw project volledig uit. Geruggesteund door jarenlange ervaring en persoonlijke drive maken wij van el.

Vragen over Verdelers duurzaam meubilair

xfc voor wie werken wij over ons nieuws contact home kantoormeubilair meubilair voor zorg industrie schoolmeubilair zonwering zonwering dakvensters verticale lamellengordijnen horizontale lamellengordijnen rolgordijnen vouwgordijnen gordijnrails brandwerende gordijnen zonwering dakvensters git sit is officile verdeler van de velux gordijnen en zonweringen voor dakramen lees meer over verdelers duurzaam meubilair Velux gordijnen voor dakvensters de zonwerende oplossingen van velux zijn beschikbaar als rolgordijn vouwgordijn of plooigordijn. Ze zijn zowel onderhoudsarm elegant en duurzaam als multifunctioneel. De warmte buitenhouden op zonnige dagen privacy creren in de badkamer en toch daglicht doorlaten de slaapkamer volledig verduisteren we werken graag een gepersonaliseerd voorstel uit voor uw dakramen. Op zoek naar zonwering voor uw dakvensters maak een afspraak via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags. Na.